Bådisætning

Kort utilgængelig

Dato/klokkeslæt
08/04/2022
7:00 - 15:00


Torsdag, den 7. april og fredag den 8. april. samt fredag, den 22. april og lørdag, den 23. april.

Den 7. og 22. april køres der med 2 kraner, hvorfor de største både (over ca. 7 tons) eller med udvidet kranhåndtering prioriteres som de første på disse dage. Både på egen vogn kan søsættes sammen med de øvrige.

Lister for de enkelte dage er opsat på Spilskuret  (til højre ved bommen), hvorpå man noterer sig for den dag, man ønsker søsætning.

Når en liste fjernes, er det tegn på, at der er optaget den pågældende dag.

8-10 dage før den pågældende søsætning opsættes arbejdsliste for den pågældende dag med rækkefølgen og ca.-mødetid for bådejer. Rækkefølgen vil kunne ændres på dagen, såfremt praktiske forhold taler herfor. Listen vil også kunne ses her på hjemmesiden.

Mødetider er cirka-tider, men det påregnes at bådejer er på pladsen ca. 1 – 2 timer før egen søsætning. Det forventes at man deltager i arbejdet med søsætningerne, indtil det bliver egen tur.

Når det ”bliver tur” er bådejer og hjælper klar til at sætte stropper m.v. Husk styreliner for og bag på båden. Når båden er læsset på trailer, er det bådejer som afmonterer stropper af løfteåget,- måske god ide at have en stige klar….. Når båden er transporteret til søsætningskajen er bådejer igen klar til at påsætte stropper på åget.

Betaling for søsætning sker direkte til kranfører kontant eller med MobilPay.

Specielt når der køres med 2 kraner sejles bådene på plads hurtigst muligt, evt. forhales til nærliggende broer.

DET ER IKKE TILLADT AT KØRE MED BIL PÅ HAVNEN NÅR MOBIL-KRANERNE ARBEJDER.

(Optagning 6., 7., 21. og 22. oktober 2022)

Jan Larsen – 2332 2030