Gæstesejlere

Hestehoved Lystbådehavn er med i Frihavnsordningen. Klubbens medlemmer kan erhverve frihavnsmærket ved henvendelse til havnefogeden, Elsebeth Jensen.

Priser for gæsteleje fremgår andetsteds på hjemmesiden.

Gæstelejen bedes betalt i Havnekontorets åbningstid. Evt. kontakt til fungerende havnefoged, hvis du ikke er på havnene i åbningstiden..Bemærk at havnepenge kan betales med MobilePay,- se opslag på havnekontoret.

Om havnen:

El,- vand og wi-fi er indeholdt i havnelejen.

Bad og toiletter findes på siderne af Havnebygningen/Havnekontoret. Bad ved indkast af fem-kroner i automater. 5 kr. giver ca. 4 min. varmt vand. Adgangskoden udleveres ved betaling af havnepenge (eller spørg en af de lokale sejlere)….

Der kan købes diesel ved henvendelse til “diesel-udvalget” – (se opslag ved havnekontoret), eller i havnekontorets åbningstid.

Grill-pladser rundt omkring havnen er til fri afbenyttelse. Der kan også grilles på terasserne omkring Sejlklubbens klubhus ved indsejlingen. Vi anbefaler at egen grill benyttes, da vores opsatte grill´s ofte bliver udsat for hærværk.

WI-FI er gratis til rådighed for gæstesejlere. Koden udleveres ved betaling af havnepenge. Se opslag ved havnekontoret.

På campingpladsen kan der købes gas og iøvrigt foretages indkøb i begrænset omfang, ligesom morgenbrød kan bestilles i kiosken. Se evt. https://nakskovfjordcamping.dk/

Kran og slæbested: se andetsteds på hjemmesiden eller kontakt fungerende havnefoged.

Der går ikke bus til Nakskov, men der kan lejes cykler på Campingpladsen……