Bådisætning 2019

 

Fælles søsætning 2019:

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er IMG_2846-1024x768.jpg

Torsdag d. 11.4.: Store både på trailer. Vi fik søsat 5 både.

Fredag d. 12.4.: Almindelig isætning.  Vi begyndte søsætning kl. 8, og var færdige ca. 11.30. Ialt 11 både kom i deres rette element i løbet af formiddagen. Alt forløb planmæssigt. En enkelt båd måtte have bugserhjælp af Jan (Semana) p.g.a. motorreparation. Dejligt med så mange hjælpere, som deltog i søsætningen. Tak for for en dejlig dag på havnen, selv formanden blev set i arbejdstøj……..

Fredag d. 26.4.: Almindelig isætning. Vi begyndte med søsætningen ca. 7.00, og ialt 23 både kom i løbet af dagen i deres rette element. Vi blev afbrudt af en mega-tordenbyge, som blev benyttet til en kort frokostpause. 

Lørdag d. 27.4.: Almindelig isætning. Vi  fik i dag sat 19 både i søen. Som sædvanlig gik det “som smurt”. Søren fra NKU manøvrerede kranen med vanlig omhu. Pladsmand Søren Monefeldt, dirigerede tropperne efter retningslinierne. Nye sejlere er altid velkomne til at kontakte os hvis de er i tvivl, ellers spørg jeres naboer på vinterplads eller i vandet.

Kranen mødte kl. 7.00, og det var lidt tyndt med henvendelser fra morgenstunden. Men ved fælles hjælp blev der kørt hele dagen uden pauser.

 

NKU, intet er for stort og intet er for småt……..Her er havnefogedens mini 12 m læsset til hjemtransport under en tidligere optagning.